17 januari 2010

Nu äntligen är jag tillbaka med nya tag.....fast jag måste nog säga att jag aldrig har varit så trött efter ledighet någon gång....jag har liksom tappat all kraft känns det som, men jag har i varje fall orkat städat bort allt julpynt, men iår väntade jag faktiskt till tjogonde aknut då jag fick för mig att väntan efter våren inte skulle bli så lång.......så I fredags kom min man hem med det första primulorna och fler lär det bli för dom är så söta så då blir det ju lite försmak på vad komma skall.........När jag städar bort julen blir det väldigt tomt så då brukar jag pynta med lite annat fint.

I hallen ställde jag ett silverfat med min glaskupa på och ett silverfat med torkad lavendel ifrån sommarens lavendelskörd. Vi brukar alltid ha en julklappslek på juldagen hos min far och då vann jag den söta lilla silverklockan som också får pryda brickan.

Så varje år julen är bortstädad brukar jag köpa en mängd pärlhyacinter som får blomma inne och sedan brukar jag plantera ut dom.......men iår hann jag inte det så jag la alla i en kruka och ställde ut på furstekvisten och här om dagen när jag skulle slänga soporna fick jag syn på dom och där låg dom med lite grönt på i vinterkylan.....så nu pryder dom lite krukor här inne istället......tänk att dom klarat att ligga ute i denna kyla.

Nu ska jag gå och sova för imorgon börjar en ny vecka

Ha det gott! Lotta

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Visst blir det lustigt tomt efter julen... Till och med min man saknade julljusen när jag tog bort dem igår. han brukar inte reflektera över sånt, men nu kändes det tydligen så..

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hej!
Glad att höra att det kommit fram ordentligt och att du blev glad för det. Tråkigt att höra att du inte känner dig pigg, själv är jag väldigt trött oxå, känner brist på energi. Men det är nog många som känner så nu tror jag.
Vad fint du gjort! Såg allt lilla stenen :D
Massor av styrkekramar till dig!
nina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så kul att bara kunna ta in pärlhyacinterna så där. Det ska jag prova!
Kram
Marie

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att få röja efter jul, men det blir ju så tomt. Fint det blev på brickan. Har lite lökar i källaren som jag funderar på att ta upp då jag såg att de blivit gröna också.

Ha en bra helg!
Kram Ullis