26 januari 2010

Hej hopp! Nu är jag här igen med lite nya krafter tror jag i varje fall......Nu är jag redan inne på tredje arbetsveckan och jag tycker att det går fort fram fast vintern verkar bli lång.....nåja våren kommer den tids nog.....jag tycker att det är viktigt att man kan lära sig leva här och nu. Nu har jag kommit igång med lite här hemma har bla gjort lite fint i sovrummet och så håller jag på att måla en ljuskrona i svart (ska bli vit:) som jag fått av min mamma i julklapp...den har jag tänkt att ha i badrummet så jag visar bilder på det senare då ska jag också visa min fina vinst ifrån solstrimmor och stjärnstrålar som damp ner i brevlådan för ett tag sedan och jag blev så himla glad för dom fina sakerna.

I julklapp fick jag så fina spets örngott av min syster med min och makens initialer broderat på och dom är sååååå fina så nu har jag äntligen bäddat med dessa....man ser inte så bra men man kan ju alltid klicka på bilden.

Så har jag möblerat om lite på hängarn i sovrummet....och så när jag var uppe på vinden i julas för att hämta ner julsakerna, letade jag efter ena dotterns små lackskor som hon hade när hon var ett halvår och dom är så bedårande så dom får hänga med dom med.


Ena hörnan i sovrummet.....Ett av mina väggskåp...ja!....ja vet, den ska hängas på väggen och den ska upp snart men i väntan på det får min lilla tilda ängel sitta där och en vit liten låda med hemlisar får också pryda skåpet.
Det var allt för mig denna gång.
Kramis Lotta5 kommentarer:

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Skönt att du fått lite nya krafter!
Så fint du gjort i sovrummet! Underbara örngott med fina monogram på, så gott ni ska sova!
Kan hålla med dig om att det är viktigt att leva här och nu, men det är lätt att glömma när kylan biter sig fast och man bara vill ha vååår!!! Ja,ja tids nog ;)
Ha det gott!
kram
nina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så jättefina lakan! Där sover du väl gott kan jag tänka mig...
Kram
Marie

Sussi sa...

Hej på dig!
Vilken fin blogg du har.
Vad kul att få se och läsa lite om torpet ni bodde i under tiden ni byggde. För att nu kunna se hur det är och fixsas i ert fina nya hus.
Så gulligt med de svarta små skorna till de vita.
Trevlig helg, kram Sussi

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina örngott ni fick. Härligt att få bädda med dem. Det tar ju på krafterna att komma igång efter julen.

Ha en riktigt bra helg!
kram Ullis

Interiörboden sa...

Hej!

Jag tycker alltid det är såå trevligt att komma in hit och titta på ditt ordspråk längst upp...jag är glad att jag gjorde.... :)

Ha nu en jätte bra start på veckan!
Kram Sandra/Interiörboden