29 oktober 2009

Helgmys

Hej! idag har det varit stimmigt värre på jobbet när halloween skulle firas...med egengjord pasta och disco.....Ni vet ju hur barn blir när det är spänning i luften....Phu!!!!...jag är alldeles slut nu, känner jag..... Storstädade som vanligt idag med.....så nu blir det detta inlägg och så blir det dyka i säng, för att vakna tidigt i morgon bitti ta sig till jobbet och avsluta denna vecka......Sedan blir det allhellgona middag med goda grannar på lördag....trevligt.....trevligt och en lugn och mysig söndag........hoppas jag. För några veckor sedan fyllde svärfar 80 år och vi stod för utrymmet.......21 stycken blev vi med sysskon,barnbarn och svärföräldrar....Tänk att nu vet vi att så många får plats här......Tur som var fick jag hjälp med all matlagning av mannens syster och make (som bodde här över helgen...mycket trevligt) och mannens bror med fru.....och det blev så god middag och så trevlig kväll....så nu tänkte jag visa lite bilder ifrån dukningen.

Såhär fint textar min mans brorsdotter.....helt oroligt fint. Vad blev det då! Jo! tre små snittar västerbotten lax (helt ljuvlig) och kalvdans en slags ostkaka man har hallonsyllt och grädde till, så gott!

Så här blev dukningen med grön fasan(Gustavsberg) silverbestick och olika vinglas. Vita linnedukar och servetter hade jag strukit dagen till ära.

Så gjorde jag två blomsterarrangemang med nypon och järnek. Nu säger jag godnatt och önskar alla en trevlig allhelgona helg med god mat, trevligt ummgänge och trevliga tankar.

Ha det gott! Lotta


<

6 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Där skulle jag gärna ha satt mig ned för en god middag och lite trevligt umgänge...
Såg verkligen fint ut!
kram
Marie

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Mmm mysigt! Jättefint textat! Kalvdans, smakar det som ostkaka?
Full rulle har det varit hos er märker jag, hoppas det är lugnt nu och att ni är friska!
Ha det gott!
kram
nina

elmida.se sa...

Hej hej!
Kikar in via julswappen =)
Ha det gott!

Maritha sa...

Hej!
Kikar runt via julswappen =)
Ses igen!
Kram

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej! Kul att du swappar! Tredje året jag är med. Kika gärna i på min blogg. Kram Maria
www.mariasdagbok.blogspot.com

Maries Pysselblogg sa...

Hejsan, jag kikar runt hos julswapparna ;)