26 oktober 2009

Jaha då var denna dag över...eller blev det dag idag, tyckte mest att det var mörkt och ruskigt hela tiden....känns skönt att vara tillbaka på jobbet igen efter sjukdom....tycker visst att man aldrig blir helt kry i dessa tider. När man legat sjuk ett tag så brukar ju tvätt höganra växa och det är inget undantag här inte....så det blide till att ta tag i tvätten, sedan tog jag en kopp te och nu sitter jag här ett tag för att koppla av.....jag är dessutom med i något riktigt kul i år här ute...........och det är julswappen kika in ni med om ni är nyfikna.......ni kommer dit om ni klickar på bilden till vänster.....den där lite juliga fina bilden.

Det gick åt mycket klykor idag till tvätten.

Så klappade jag den ordentligt med denna fina som jag fyndade på loppis i somras och så vek jag ner allt i fina tvättkorgen....Så nu luktar det gott och rent där inne.
Ha en trevlig vecka!
Lotta

6 kommentarer:

Kamomilla sa...

Klykor... det var ett ord som jag glömt! Fin påse!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ser jättehärligt ut med ren tvätt! Och det doftar ju så gott också...
Ja, det är förskräckligt så grått och trist det varit en lång tid nu...
Kram
Marie

julswappen sa...

Så tråkigt att du har varit sjuk. :( Jag kanske kan muntra upp dig med att jag har en liten tävling på JULSWAPPEN. :)

Kramis
M I N D I

julswappen sa...

De som är med på bild på vänster sida är de som var med i fjol. :) Årets deltagare avslöjar jag först efter anmälningstiden har gått ut och vi har lottat. :)

Kramis
M I N D I

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du piggnar i snart. Tvätt ja, har tvättat oavbrutet i flera dagar känns det som. Så fin påse till klädnyporna.

Kram Ullis

Viveka i Bläckhornet sa...

Vilken ljuvlig påse för klykorna du har.
Fyndade en fin påse förra veckan stod tvätt på.

Kram Viveka