14 januari 2011

Nu är glada julen slut.

Hej! det var ett bra tag sedan jag gjorde ett nytt inlägg, men denna jul gick så fort.....Födelsedag dagen före doppardagen, jul hemma hos oss, juldagen hos far och nyår hos syster med familj....Trevligt och så en massa med slappartid så pass, så att det inte blev någon ork till bloggande. Igår åkte dom sista julsakerna upp på vinden, så det blev en rejäl storstädning och sedan åkte det fram en massa annat fint, som jag bla fått i julklapp. Så är det tullpanens dag imorrn, så det blidde en knippe med lite vårligheter på bordet:)

Denna fina ängel fick jag av min mamma i julklapp, den är sååååå fin och står nu i ett av fönstren i vardagsrummet, men kanske att den ska få stå i vårt sovrum.....den lär förflyttas kan jag säga:) det brukar saker här hemma göra.

På sy bordet fick en silverbricka stå som jag ställde lite sy och tvätt attiraljer på. Flaskan fick jag av min syster och i den är det strykvatten som doftar lavendel, så den ska jag spraya på mina lakan när jag stryker.

Ha en trevlig fredagskväll

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Lavendelvatten på nystruket...oj det är ju bara för gott!!:)

Frida sa...

Hej Lotta!
Tack för din gulliga hälsning! Så kul att du tittade in till mig. Det var roligt att besöka dig igen:). Går det bra om jag länkar till dig?
Kram Frida