05 maj 2010

trädgårdspyssel

Hej och hå! Nu var det år och darrrr sedan jag skrev, men ni som har en stor trädgård vet hur mycket jobb det är, så jag har helt enkelt inte haft tid till bloggandet. Jag tycket alltid att tiden segar sig fram till påsken, men så poff! så är det liksom vår och med det en massa roliga måsten, för jag tycker inte att det är jobbigt att hålla på i trädgården och är dessutom såååå lycklig att M delar samma intresse...skulle bli lite smått stressad annars Vi bygger som sagt upp en helt ny trädgård på 2500km yta så det är lite att stå i, men så! roligt.... I år blir det en grusgång i singel, kantad med lavendel fram till våran ingång som kommer att bestå av huggen gatsten som en halvmåne och sedan en "Emil i Lönneberga trappa i anslutning till furstekvisten. Så! har vi också fått tillökning i fam, Två små bebiskaniner som jag visar bilder på en annan dag.

Denna plats ligger i vår trädgård....visserligen är den inte färdig ännu då jag önskar........ stensättning, rödmålad pergola med slingrande vita rosor runt...( hoppas att M läser detta:) Men jag älskar att sitta här och njuta av landet.....särskilt på helgmorgnar då vi brukar äta frukost här.

Nu ska jag hoppa i säng.

Goder natter!

4 kommentarer:

Evas Paradis sa...

Jag är i ungefär samma situation ...varför tar allt så lång tid? Jag har såå dåligt tålamod. Vill helst att allt som jag hittar på ska vara klart som genom ett trollslag! Fast det är klart ... jag ändrar mig ju ganska många gånger under resans gång, så det är kanske tur att det får mogna lite ibland.
Kram
/Eva

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att få fixa i trädgården. Vi är på gång med det här också, är faktiskt ganska överens:)
Ha en bra vecka!
kram Ullis

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Visst är det mycket att göra när äntligen våren kommer... och det blir gärna lite stressigt. Vi har ju så lite sommar här i Norden!
Det ska fixas i trädgård, hus ska skötas utvändigt, det ska målas och lagas sånt som gått sönder...och så ska man hinna njuta också...Ja, man borde inte jobba den här årstiden.
Kram
Marie

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Oj det är en stor tomt ni ska fixa! Förstår att det tar en massa tid! Härlig plats du visar, röd pergola med vita rosor låter ju helt ljuvligt!
Så var vår konfirmation över också. Så vackert det var!
Ha en skön helg!
kram
nina