08 mars 2010

Vuxentid

Hallå! Nu är det snart helg och en vecka närmare våren.....för dessa dagar har det känts som om våren verkligen är nära...med en sol som värmer och takdropp...det är mysigt det, fast det är klart! snön lär ligga kvar ett bra tag till, så mycket som det har kommit.....men,men det gör ingenting för nu är det en del saker att se fram emot och då brukar tiden gå fortare:).
Snart är det dags för mig och maken att åka iväg två dagar bara vi....Utan barn....och tonåringar och massa krav, vi brukar vara ganska noga med att man får tid över till varandra ibland och man behöver inte åka till andra sidan jordklotet för det inte...Nè! för oss räcker det att ta in på hotell inte så långt ifrån Stockholm..men tillräckligt för att det ska kännas som om man varit borta en stund......äta gott , dricka gott och bara umgås......längtar såååå! och dessutom måste man ju packa en liten väska med dess behörighet och vad kan det vara i den då?



Sådär då var packningen färdig:)))

Ha det gott!
Lotta

4 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Ahhhhh så härligt det lät med en liten helgttripp.
Det är sånt man laddar batterierna med :)

Ha en riktigt fin avkoppling

Kramar Viveka

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Mmmysig tripp ni ska iväg på! Underbar packning, pasa på att njut riktigt mycket nu och du, lämna väckarklockan hemma ;)
Haha jag såg jag skrivit fel, bestickkorg ska det vara såklart - inte diskställ, men, men..
Ha en riktigt skön helg!
kram
nina

Vita små hjärtan sa...

Härligt, ha så trevligt!
Kram Agnetha

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att få komma iväg. Vi funderar också på att åka iväg en helg utan våra tonåringar. Tror att de kan klara sig själva:)

Ha en bra vecka!
Kram Ullis