23 september 2009

Te time

Japp! Då är jag äntligen tillbaka efter datakrångel, sjukdom och envisa ungdomar som alltid ska sitta framför denna dator....ja vi kanske skulle ta och skaffa en till......eller jag kanske ska skaffa en till med nyckel*tji*. Här hemma har det ju då så klart hänt en massa.....det har syltats, saftats, målats och möblerats om lite. Dessutom har vi skaffat en till liten bebis kanin "Leo" heter han.....Så nu får vi se om det blir några bebisar till våren. Nu när mörktet sänker sig på kvällarna älskar jag och barnen att dricka te och självklart med något till ( inte så bra för figuren )men gott är det....så idag bakade jag och sonen scones och hade marmelad till.....Gud så gott!

Min fina te kanna som jag fått av trevliga kollegor dukades fram och kopparna med.

När det är te premiär måste det dukas lite extra....... Äldsta dotter trodde jag blivit helknäpp som sprang och fotade samtidigt.....och förmodligen så har hon alldeles rätt*skratt*

Hemmagjord marmelad.....Plommonmarmelad som jag fått av pappa, och krusbär som jag gjort själv......goda blev dom och fler sorter lär det bli. Nu får ni ha en trevlig fortsatt vecka.
Ciao Lotta

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det blir ju lite "bloggskadat" här hemma också. Mamma, varför ska du fota maten? *fniss*

Tetime låter mysigt!

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Heej!
Kul att se dig här igen! Trist när datorer krånglar, tur att du fått ordning på din igen!
Vad fint och gott du dukat upp! Hembakat och hemkokt marmelad tycker jag är lyxigt och mycket godare än köpt! Det ska man unna sig!
Fin servis du fått!
Ha det gott!
kram
nina

Ullis/Leva på landet sa...

Så mysigt det ser ut. Mina killar bara suckar när jag ska ta kort hela tiden, men de börjar bli vana:). Hoppas att allt ska fungera nu med allt för dig.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Frida sa...

Det ser mysigt och gott ut.
Kram Frida