30 mars 2008

Loppisfynd

Hej alla glada. Idag har vi haft superfint väder så vi har varit ute på promenad, sedan åt vi lunch på ett mysigt fik. Vi åt Italiensk paj med sallad, sååå gott. När vi kom hem satt jag ute i solen. Tyckte jag kunde skåda några fräknar när jag tittade mig i spegeln, härligt att den värmer så . Igår var jag och maken på loppis. Jag blev jätte nöjd med mina fynd och maken med. Han köpte massor med böcker som vanligt och jag lite annat smått och gott.

Så här är fynden. Tyckte att det blev ganska mycket denna gång, finns ju gånger man inte hittar ett enda fynd. Kan man bli mer besviken en då? komma hem med ingenting fy! vad tråkigt.


Jag hittade en jätte stor kaffekanna, tänkte att man kan plantera blommor i den och ställa den på trappan eller.....



Så kan man ha slevar och sånt i. Nu får det bli så här ett tag, tyckte att det blev lite fint. Den virkade lilla duken fyndade jag med. Den får hänga där ett tag.


Kunde inte motstå den här söta ljushållaren. Får se om den ska målas i vitt eller om jag binder något grönt runt. Det rosa blommorna som sitter där åker nog bort. Sen ska den nog få hänga på väggen i trappan. Nu finns inte en sak på väggarna där, det ser jätte tråkigt ut. Men jag har några ideér. Återkommer med bilder när det är färdigt där.



Så blev det lite linne. En linneduk, sex linneservetter och så en spetsduk i linne. Jag älskar linnedukar, tycker det blir sååå fint att duka med. Lite servettringar och ett silverfat blev det med.
På vägen hem stannade vi till vid en jätte mysig blomsterbutik. En fin tulpanbukett fick följa med hem. Jag måste ju ha något fint att ställa på nya duken. Men den måste srykas ser jag.


Nu ska jag ha en mysig söndagskväll. Kikar nog in hos er lite senare.

Lotta


13 kommentarer:

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Åå vilka fynd,linne är aldrig fel.
Kram Irene

Myrrabutiken sa...

Fin fina fynd! Jag älskar oxå linne finns inget bättre att duka med:) Fin blogg, jag länkar direkt:)Kramar Jenny

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hallå där vad du har fyndat!
Visst är det kul att gå på loppis och hitta saker! Var inne och visade dottern ditt fina dockhus, hon gillade det också!
Ha det gott!
Kram
nina

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Vilka kanonfynd! Kaffekannan var superfin att ha köksredskap i, och pricken på i:et var ju den vita vackra duken!
Hihi vad bra att ha en bokmal till karl...då håller han sig lugn vid hyllorna ett tag...min går bara och suckar och irriterar mig =)

Kram Anita

P-lina sa...

Vilka fynd du gjorde,älskar linne jag med men lyckas aldrig hitta det på loppisar....


Ha det bra!/P-lina

In my house sa...

Hellu!

Jätte smart med kaffe kannan juh!!! fint blev de!
Ja, visst e de tråkigt, när man kommer hem utan ett enda köp (fast bra för plånboken) ;)
Men du hittade ju en massa fint, våran loppis va oxå lyckad, Vilket ställe jag ville dit igen när vi körde därifrån, hi! Köpte såna klockrena saker, som jag tog direkt utan att tänka! Och aldrig hittat förrut på någon loppis!!! Visar bilder därifrån på bloggen!

Ha de gottit/kram j

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Sååå fina fynd juuu!!!

Ha en härlig vecka!!!

~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨`·.,(¯`·´¯)¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨(¯`·´¯).·´¨¨¨¨¨¨¨¨¨
~♥ W I T H`·.,.· L O V E ♥~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨Mamma Millan¨¨¨¨¨¨¨¨
~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~

Nina på Kyrktorpet sa...

Vilka härliga loppisfynd!! Gillar kaffekannan jättemycket, den passar verkligen in i atmosfären i erat hem!

dolamorola sa...

heihei!

så mye fint du hadde funnet!:) det er moro å gå på brukthandler.. da finner man ofte skatter til en billig penge, som andre kanskje ser på som skrot!

jeg fant masse fint for litt siden jeg og! det er ordentlig moro å finne noe man liker!:)

du har en kjempefin blogg!

Doften av vanilj sa...

Vilka fynd! Kaffekannan var bara så härlig. Snygg som redskapsförvaring och nog lika snygg som blomkruka. Jag gjorde mig en lov på de lokala loppisarna i helgen och kom hem med NADA! Gud vad det är trist! Jag hade liksom ställt in mig på att göra ett par fynd, men inte då!Astrist! Men nu laddar jag inför helgen jag och en kompis planerar att åka på loppisrunda! Håller tummarna för att det ska drösa av fynd. / Kram på dig

IKT i min vardag sa...

Jag brukar få gå hem tomhänt från second-handen fortfarande. Är inte så haj på att hitta fynd än och när jag väl hittar fynd är de för dyra. Jag vet vad jag är ute efter och då hittar man ju inte det man vill...
Du har gjort fina fynd iallafall!

Kram

Kannor och karaffer sa...

Åhh vilka underbara fynd du gjort. Gillar kaffepannan - en sån hade man alltid på julfestern vi hade i lokalen när jag var liten....vilka minnen som bara ploppar upp.

Det var mycket fina grejer du fått tag på - fatet så spännande ut - grattis!

Kram Ann

Lilla Blanka sa...

Hej Lotta!
Åh vad fina fynd du har gjort..! Jag tycker det är så kul att se loppisfynd..det ger en massa inspiration och hopp om att kunna hitta nåt liknande :)
Kram
Mia