03 december 2011

Julpynt

Hej hopp! Äntligen får jag väl lov att säga, jag, eller rättare sagt vi har haft fullt upp med planering inför min 40-årsfest som gick av stapeln förra lördagen. Därför har jag inte hunnit göra ett enda litet inlägg, men nu har jag landat efter denna underbara fest med trevliga vänner och dessutom fick jag en resa till Italiens sköna land med mina trevliga väninnor:) Längtar så till April, men nu är det snart jul och här hemma har det pyntats färdigt för det, så idag blir det en massa julbilder.

På sybordet i hallen.....


Jag köpte en jättefin krans från en väninna och dekorerade den med fattigmanssilver och vita sidenband. Den får pryda spishällen i år, något stor kanske men nöjd blev jag :)

Mina vita strutar som jag gjorde för några år sedan får alltid hänga på våra två väggljusstakar med tall i och så även i år. Maken tycker nämligen inte att man alltid behöver byta plats på saker och ting ;)


Vita vinterkvistar, tall och en massa pynt som jag spar på mig under åren står så fint i hallen.


Trappräcket pyntades i år med oro för att kisse miss skulle slita ner allt, men peppar den har fått vara kvar, det ska däremot bli spännande med granen iår.


Gamla skridskor i hallen. De har jag fått av min pappas fru :)


Jag älskar en massa krokar för att hänga upp just fina små saker som jag samlat på mig, men förra året ändrade vi om lite och krokarna försvann till makens glädje, han tycker inte att vi bor i en inredningstidning men det tycket jag,,,,så! man hittar alltid på nya saker att hänga dom små söta sakerna på:) här på kaffekvarnen.Så till sist en bild på mina självuppdrivna hyacintlökar som stått i kylen sedan september som nu äntligen börjar att komma, men lilla struten får vara kvar ett tag till.


Så det var allt för mig denna gång.


Lotta

Inga kommentarer: