08 april 2011

Äntligen Fredag


Hej! igen gott folk. Idag hade jag min tidiga fredag då jag slutar kl halv ett.....Underbart att få ha sådana fredagar ibland då helgerna faktisk känns lite längre, jag och maken for till plantagen för att köpa lite vårblommor i regnet och vi hoppades då på bättre väder, väl hemma efter blom och mathandling insåg vi bägge att plantering av diverse vårblomster får bli en annan dag.....Ja..ja..ja:( var gör man nu då? Joooo! man råkar ha en sådan super make som vet vad frun älskar så han hade köpt en liten present till mig och då blev det vår, inom mig igen:)))))

Jag fick en jätte fin trädgårdsbok och så klart! heter den drömmen om en vit trädgård, kan knappt bli bättre:))))

Såååå nu är ljuset tänt och vinet upphällt och jag njuter av en fulländad kväll med min fina bok, och gissa om maken hade en baktanke med detta ? Så klart han hade:))))) Hmmmm det är hockey på TV ikväll.......men det gör inte ett dugg;)


Ha en trevlig helg gott folk och kram

Lotta

3 kommentarer:

Svarta tassar i vit soffa sa...

Hahaha... undrar om din make och min sambo gått i samma skola! Min sambo tyckte verkligen att jag skulle köpa några pelargoner och mer virkgarn idag. Ja, han var verkligen mån om att hålla mig på gott humör heeela dagen. Förklaringen till hans beteende visade sig vid sjutiden i kväll.
Små luringar är dom allt! :)
Hoppas du haft det mysigt med din fina bok!
Och du är hjärtligt välkommen tillbaka.
Kram
Jenny

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken fin present du fick.
Hoppas nu att du får en riktigt bra påsk!
kram Ullis

Sanna sa...

Det är en bok som jag försöker få min make att förstå att jag vill ha också, Carina är hans kollega så att få den signerad vore ju trevlig brukar jag påpeka.
Är boken bra, så det är en bok jag ska fortsätta önska mig?
Lite längesedan inlägget men då har du ju kanske hunnit gå igenom boken några gånger.
Ha en fin helg!