12 september 2010

Silver

Hej igen! I helgen har det varit en massa skoj, i fredags var jag barnvakt och upp med tuppen på lördags morgon (är jag inte van med numera)som då bestod av en hel del rensning här hemma, känns så skönt att ha kommit igång med det och idag söndag var vi på dop, det var min systers lilla kille "Elvis" som döptes och det var så fint. När nu söndags förmiddagen hade ägnats till dop och åt att stoppa i sig en del, så som underbar smörgåstårta och vanlig tårta var jag tvungen att hålla igång nu på em. för att inte somna, så jag putsade silver och strök linnedukar, men nu har jag äntligen satt mig och känner att jag är helt slut.

Min man eller snarare hans föräldrar har samlat en del silverbestick till honom under många år när han var barn, så när dom hamnade i våra ägor har vi fortsatt att samla och det är så roligt att ha å fina silverbestick, och för några år sedan, en jul så fick jag så fina etui att ha dom i av min snälla syster.

Såhär ser dom ut inuti, det får plats 12 st.

Såhär fina är dom utanpå, den ända jag inte har är kaffeskedar, så den får jag nog önska mig i jul tror jag.Det var allt för mig denna söndagen, nu blir det "Mamma mia" på tv med min äldsta och mysa.

1 kommentar:

Svarta tassar i vit soffa sa...

Hej!
De där besticken är så fina!
Fin blogg du har!
/Jenny