19 augusti 2010

Hmmm! Vad säger man efter denna sommar då? Jo! att den har varit alldeles....alldeles underbar och väldigt....väldigt intensiv. Vi har haft sådan tur med vädret, 33 graders värme är vi inte vana vid, även om jag dyrkar solen och gärna vänder handuken efter den, så njöt t.o.m jag av att sitta i skuggan ibland, vi tillbringade 19 dagar på stranden med alla barn, glada grannar, vänner, min kära syster med barn och liten bebis. Sedan blev det segling med goda vänner i tre dagar, trevliga dagar i örebro, då äntligen regnet visade sig, i varjefall i två dar, sedan firade jag och maken 10 års bröllopsdag med att åka till en underbar herrgård med em. fika och kakbuffé,trerätters middag med dryck, övernattning i vackert rum och stor...stor frukost som är det bästa jag vet:))) sedan åkte vi vidare till Göta kanal och tog in på B&B så trevligt så.

Så återigen när vardagen kommer med dess rutiner så mår jag ändå som bäst och här är vi nu. Har jobbat i nästan två veckor och imorrn blir det trevlig kräftskiva som avslutning på denna underbara sommar med alla glada grannar. Som vanligt har vi inte hunnit med så mycket här hemma, men som ni alla vet så är ju hösten och vintern väldigt lång så det får bli då, men vi har hunnit gå på en massa loppis och fyndat en del.

Denna fina spegel har jag letat efter en tid, men tyvärr är dom ganska dyra , men så äntligen fann ja den, inte var den vit men jag kommer nog inte att måla den i det heller. Den har hedersplats i sängkammarn:) och sådär lagom sliten vilket jag gillar.

Jag älskar bukowski nallar och har då så klart köpt dom till barnen ibland, nu är barnen stora och jag har inte hjärta att slänga upp dom på vinden, så dom får sitta på kistan i vårt sovrum, för barnen vill inte ha dom i sina rum.

Så! då till lite sommarpyssel, M hatar att ligga på stranden och steka, så i mellan alla dopp så åkte han hem och snickrad till så fina myggnät för det behövdes verkligen i denna värme, då vi har vart tvugna att ha alla sovrumsfönstren öppna. Istället för fult plastnät använde vi lite fint spetstyg som vi har en massa av, och jag blev såååååå nöjd över detta resultat:))) Så nu har alla sovrummen som består av fyra på övervåningen likadana myggnät.


Så återigen detta skåp som vi visst aldrig får upp på vägen får nu stå på vårat skrivbord i sovrummet med en bukett av årets lavedel och en fin liten vattenkanna som är inköpt på loppis.
så som vanligt efter ett inlägg så blir det till att säga godnatt.
Kram Lotta

1 kommentar:

Kamomilla sa...

halloj! och välkommen tillbaka! den spegeln var fin, du gör rätt i att inte måla den!