07 januari 2009

Allvaret

Åh! vad tråkigt det låter med allvaret, fast nu har man kommit tillbaka till jobb och rutiner vilket jag tycker är skönt det blir ju inte direkt någon ordning på loven vilket kan vara skönt till en början sedan blir det att man vänder på både dygn och mattider vilket inte riktigt passar mig. Så idag var det första dagen på jobbet och imorgon börjar skolorna igen.
Jag vet att många säger att man ska njuta av tiden här och nu, då ska ni veta att jag verkligen försöker men jag har så svårt för januari och februari tycker att tiden står stilla, knäpp man är först gnäller man över att tiden går för fort och nu för att den går så sakta....men jag längtar efter ljuset tycker att mörkret är så tungt.stöka om på byrån efter alla julsaker


Jag köpte ett fint lakan med spets och monogram på loppis i somras, tyckte att det passade på köksbordet.


La lite lavendelpåsar och en lavendelbukett på ett silverfat med fot och ställde det på köksbordet så nu doftar det lavendel så gott!

Det var allt för mig denna gång há en fortsatt trevlig vecka.
Lotta

6 kommentarer:

Västbacken sa...

Vilket vackert fat :) Jo jag tycker att januari och februari är särskilt dystra när det är så här kallt. Igår hade vi -26 och det blev ingen slalomåkning. Nåväl man får väl glädjas åt att det är lite ljusare.
Ha det bra!
Lotta

Frida sa...

Hej!
Ja snart börjar allvaret igen för min del på måndag så jag har några dagsr kvar av ledigheten fortfarande.
Håller med om att det är ganska skönt att komma in i rutiner igen och få ordning på vardagen.
Vad fint du har fått det efter julstädandet. Tycker det känns så fräscht när man får undan alla julsaker och tar in vårblommorna. Nu är snart våren här ska du se!
Kram Frida

Frida sa...

Vad tråkigt att ditt Myrten inte klarade sig, de är ganska svårskötta. Tycker att jag aldrig låter mitt torka ut men ändå ramlar det vissna blad så fort jag stöter till det. Dock är inte alla bladen vissna. Flyttade det nu efter jul när jag plockade bort julsakerna det kanske trivs bättre där.
Kram Frida

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju skönt när man väl kommer in i rutinerna. Så går vi ju faktiskt mot ljusare tider. Det är jätteskönt. Fint du har gjort det. Är så trött just nu sedan jag började jobba så här händer ingenting.

Kram Ullis

Lilla Blanka sa...

Ja nu vill man bara ha vår, fast jag tycker januari-februari ändå är roligare än november, huvaligen.

Nu börjar det bli ljusare igen och vårblommorna sticker upp i rabatten.

Kram
Mia

country-dreams sa...

Själv pluggar jag och vet inte hur jag ska kunna börja jobba igen, det är såååå skönt att vara hemma. lakanet blev ju jätte fin som duk, har sett andra bloggare som sytt gardiner av vackra lakan, dom kan användas till mycket :)