24 maj 2010

Hej igen..Nu var det ett bra tag sedan, men jag har problem att ladda upp bilder och datorn hänger sig hela tiden vilket gör att jag ledsnar, men idag så gick det. Här har det sysslats med trädgården, dag och natt känns det som och dessutom har jag äntligen fått ett litet växthus som jag visar när det är färdigt inrett....Det finns inget som går upp mot denna underbara tid och just att få vara ute och njuta av värmen och alla blommor och när jag inte få vara ute och njuta av det, sitter jag inne och kurar med vackra blomsterbuketter och härliga trädgårdstidningar.

Jag har en förmåga att tro att allt går fort att fixa till och så även i trädgården och dessa tidningar gör ju inte saken bättre tycker min man som alltid får order på saker som jag sett i dessa:) Tänk att en sådan pergola eller hönshus eller trappa eller växthus vill jag ha....och helst nu....Hmmm han har det inte lätt stackarn...men...men det är i varje fall jag som kommer med idéerna, så det slipper han i varje fall;)


Nè nu ska jag lägga mig och läsa denna tidning och se om jag hittar någon syssla till M.


Hej hopp! Lotta


05 maj 2010

trädgårdspyssel

Hej och hå! Nu var det år och darrrr sedan jag skrev, men ni som har en stor trädgård vet hur mycket jobb det är, så jag har helt enkelt inte haft tid till bloggandet. Jag tycket alltid att tiden segar sig fram till påsken, men så poff! så är det liksom vår och med det en massa roliga måsten, för jag tycker inte att det är jobbigt att hålla på i trädgården och är dessutom såååå lycklig att M delar samma intresse...skulle bli lite smått stressad annars Vi bygger som sagt upp en helt ny trädgård på 2500km yta så det är lite att stå i, men så! roligt.... I år blir det en grusgång i singel, kantad med lavendel fram till våran ingång som kommer att bestå av huggen gatsten som en halvmåne och sedan en "Emil i Lönneberga trappa i anslutning till furstekvisten. Så! har vi också fått tillökning i fam, Två små bebiskaniner som jag visar bilder på en annan dag.

Denna plats ligger i vår trädgård....visserligen är den inte färdig ännu då jag önskar........ stensättning, rödmålad pergola med slingrande vita rosor runt...( hoppas att M läser detta:) Men jag älskar att sitta här och njuta av landet.....särskilt på helgmorgnar då vi brukar äta frukost här.

Nu ska jag hoppa i säng.

Goder natter!